maandag 11 juni 2012

Volkorenbrood met Pecannoten en Ahornsiroop

Vandaag/vannacht dit heerlijke recept geprobeerd. Het maakt een heerlijke brood.

Susanne Kookt
Volkorenbrood met Pecannoten en Ahornsiroop

Lekker mals, mooie structuur, knapperige korst en heerlijk van smaak.


Ingrediƫnten:
400 gram volkorenmeel extra (verrijkt met glutenpoeder en krokant brood-poeder)
18 gram boter
7,2 gram zout
45 gram ahornsyroop
240 gram karnemelk
70 gram pecannoten (grof gehakt)
4 gram gist

Bereidingswijze:
programma: Volkoren Rozijnen
maat: m
Opmerking:
Ik had eerst deze maten voor vocht uitgerekend en vervolgens niet alles erin gedaan. Later kwam ik erachter dat het dan toch te droog was en heb ik er weer wat vocht bij toegevoegd. Het kan dus zijn dat het wenselijk is er iets meer of minder vocht in te doen.
Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...