woensdag 13 juni 2012

Provenciaalse lasagne, vegetarisch

Provenciaalse Lasagne

Ingrediƫnten:
Lasagnebladen
1 Courgette (groot)
250 champignons
1 pakje Passata di tomato
1 el Maizena
150 gram geraspte kaas
4 el pijnboompitten
2 el provenciaalse kruiden
zout en peper






Bereidingswijze:
Was de courgette en hak het in blokjes.
Bak deze alvast een beetje aan in een warme pan met een beetje olie.
Snijd de steeltjes van de champignons en snijd de champignons in blokjes.
Voeg ze toe aan de pan met de courgette. Bak ze bijna gaar.

Voor de saus schenk je de passata di tomato in een kommetje.
Doe in een kopje de maizena en maak deze aan met een klein beetje koud water.
Voeg de maizena toe aan de passata di tomato. Voeg de kruiden en het zout en peper toe.
Meng de groente door de tomatensaus.

Doe een laagje tomatensaus in een ingevette ovenschaal.
Leg hierop een laagje saus en stapel zo door tot de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laagje tomatensaus. Strooi over de ovenschotel de geraspte kaas en vervolgens de pijnboompitten.

Bak de lasagne gaar op 180 graden hete lucht voor 20 minuten.

Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...