maandag 4 juni 2012

Aloha Capucijners!

Benodigheden:
1 blik/pot grote capucijners
1 gele paprika
40 gram ananasstukjes
15 ml gembersiroop
1 bolletje gember
evt roomkaas

Serveer met rijst of aardappels.

Bereidingswijze:
Verwarm de capucijners op de gebruikelijke manier.
Snijd de paprika in kleine stukjes.
Bak de paprika in een een beetje olie gaar.
Voeg de ananasstukjes toe en verwarm deze even mee.
Goed de pan omschudden ondertussen.
Voeg de gember toe en bak deze mee.
Giet het scheutje gembersiroop erbij.
Doe de capucijners erbij en roer het geheel goed door.
Als je het lekker vind kun je er nog 3 lepels roomkaas erdoorheen roeren.
Dit maakt het geheel smeuiger. Maar ook zonder de roomkaas is het erg lekker.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...