zaterdag 26 mei 2012

Bagel Bread

Okay het was een leuk idee, maar ergens ging het semi-mis.
Ooit heb ik bagels zelf gemaakt van gewone kant en klare broodmix.
Dacht dit voor de brunch nog een keer te doen, maar het deeg werd te nat van het water en viel uit elkaar. De rest van de broodjes heb ik daarom zonder te pocheren in de oven gedaan. Eerlijk is eerlijk, vooral die met sesamzaad waren een zeer groot succes. Daarom bij deze alsnog mijn mislukte bagelbolletjes. :D Ik ga dit ook zeker een keer proberen in de bbm. Wordt vervolgd dus!

Benodigdheden:
250 gram broodmix (met gist en zout er in)
105 gram water
10 gram suiker
25 gram olie
 5 gram honing

Bereidigswijze:
Deeg maken op de deegstand van de bbm.
De bagels vormen en 90 minuten laten rijzen.
Vervolgens afbakken op 200 graden c. ongeveer 20 minuten.

Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...